Njemačka kvaliteta ulja i maziva za automobile

Tvrtka Liqui Moly je jedan od vodećih njemačkih proizvođača motornih ulja, aditiva, maziva i proizvoda autokozmetike. Tvrtka je osnovana davne 1957.g. u gradu Ulmu. Od početka je proizvodila kvalitetne proizvode te je zbog toga postala poznata širom svijeta. 

Osim samih proizvoda, tvrtka se često reklamira i kroz razna sportska natjecanja. Bili su sponzori nekim vozačima utrka, no najzapaženije sponzorstvo ostvareno je s Formulom 1, gdje je Liqui Moly postao glavni sponzor do kraja sezone 2022. Riječ je o iznimno gledanom natjecanju koje će im zasigurno donijeti puno novih kupaca.

Motorna ulja

Tražite li kvalitetne, a jeftine proizvode, onda su Liqui Moly motorna ulja ono što tražite. Motorna ulja vrlo su važna za optimalan rad motora i preporučuje se da ih svakako mijenjate barem jednom godišnje. Uz njih, preporuka je i da promijenite filter ulja.

Sintetičko ulje Liqui Moly
Sintetičko ulje Liqui Moly 10W40

Iako se danas na tržištu mogu pronaći motorna ulja brojnih proizvođača, sve više je onih koji kupuju motorna ulja Liqui Moly jer su se dokazala svojom kvalitetom, ali i pristupačnijom cijenom od nekih drugih.

Aditivi i dodaci za sve vrste automobila

Liqui Moly je poznat i po brojnim aditivima i dodacima za razne vrste automobila. Tako se u njihovoj ponudi mogu pronaći:

  • Čistači za senzore zraka
  • Čistači za automatske mjenjače
  • Aditivi za poboljšanje izgaranja
  • Aditivi za motorno ulje
  • Pasta protiv škripanja kočnica itd.

Naravno, te sve proizvode ne morate redovito koristiti, no ukoliko primijetite bilo kakve probleme s automobilom, provjerite postoji li neki Liqui Moly aditiv koji bi vam mogao pomoći. Svi njihovi proizvodi odlične su kvalitete i dobro testirani te ćete njihovim korištenjem samo poboljšati rad svog automobila.

Pročitajte i sljedeči članak: Držač za mobitel je praktičan i siguran odabir za auto

Online kupnja Liqui Moly proizvoda za auto

Liqui Moly dodaci za auto mogu se pronaći u brojnim fizičkim trgovinama, ali velika ponuda dostupna je i online. Tako se u brojnim web trgovinama mogu pronaći razni proizvodi koji će vam zasigurni biti od velike pomoći. Isto tako, kupnjom putem interneta možete očekivati i nešto veće uštede s obzirom da se često nude njihovi proizvodi na raznim akcijama.

Zamjena motornog ulja s Liqui Moly

Kupnja je još jednostavnija zbog činjenice da su gotovo svi njihovi proizvodi univerzalni, odnosno mogu se bez problema koristiti na automobilima različitih marki i modela. Zato, za dugotrajan i učinkovit rad vašeg automobila, provjerite što sve Liqui Moly ima u svojoj ponudi i odaberite neke proizvode.

Vaše vozilo treba antifriz tijekom cijele godine, a ne samo zimi. Pomaže u zaštiti vašeg motora od korozije, pomaže u prijenosu topline i sprječava nakupljanje hrđe i kamenca. Čitajte više …

Pumpa benzina za auto ima glavnu funkciju za prijenos goriva iz spremnika vozila do motora. U slučaju da vam se pokvari, morat ćete je zamijeniti. U trgovinama s autodijelovima pronađite odgovarajuću i otiđite kod automehaničara da vam je zamijeni. Čitajte više …

Članci u istoj kategoriji: