Zaštitite limenog ljubimca uz ceradu za auto

Želite li svoj automobil zaštititi od prljavštine i raznih padalina, a po zimi si također pojednostaviti čišćenje auta, onda je cerada za auto odlična ideja za vas. Za sve koji su pod svim uvjetima na milost i nemilost vanjskim prilikama, ona može itekako pomoći zaštititi i očuvati auto.

Potražite je u brojnim trgovinama s autodijelovima i autoopremom, ili u onom fizičkim ili u web trgovinama koje također nude vrlo veliki asortiman proizvoda.

Zaštita auta od prljavštine

Kvalitetna cerada za auto najveći je pomoćnik svim autima koji su većinu vremena parkirani vani, bez zaštite od:

  • Kiše
  • Tuče
  • Smole
  • Prljavštine
  • Ostalih nezgoda koje se mogu dogoditi na otvorenom

Prije svega, cerada za auto odličan je dodatak parkirate li auto u blizini raznog bilja i drveća. Bilo da se radi o peludi za vrijeme cvjetanja ili pak lišću u jesen, ona će ga zaštititi bez problema. Također, u vrućim ljetnim mjesecima, auto cerada može poslužiti i kako bi smanjila razinu zagrijavanja automobila!

Bez brige o zaštiti automobila za lošeg vremena

Ako je vaš automobil parkiran pod vedrim nebom, onda i sam ulazak u automobil može biti problem za vrijeme zime. Bilo da se borite sa snijegom koji je tijekom noći napadao na vaš auto ili vas pak više brinu mraz i led, uz automobilski ceradu možete lakše disati.

Struganje leda više nije potrebno, jer će cerada učinkovito zaštititi auto, koji će biti spreman za vožnju čim je skinete. Tuča je također briga mnogih vozača, no za zaštitu tu su posebne cerade za auto, koje se protiv tuče bore podebljanim materijalom koji sprječava nastanak štete na autu.

Prava veličina cerade za auto

Baš kao što se automobili mogu razlikovati po raznim dimenzijama, tako i kod odabira auto cerade dimenzije morate imati na umu. Odaberete li premalu, ona neće moći u potpunosti zaštititi auto, a ona prevelika možda se neće moći pravilno pričvrstiti za automobil, pogotovo ako ima vjetra. 

Cerade za automobil se najčešće biraju prema duljini automobila, no neki proizvođači također nude mogućnost odabira prema tipu automobila, pogotovo kada je riječ o modelima protiv tuče, koji moraju biti dobro pričvršćeni na auto. Kod odabira svakako provjerite koja bi veličina odgovarala vašem autu, kako biste bili sigurni da će on biti pravilno zaštićen od nevremena.

Članci u istoj kategoriji: