Za početak odredite svoj točan broj cipele

S obzirom da tijekom kupovine cipela online nemate mogućnost isprobavanja cipela, vrlo je važno znati svoj točan broj cipela. Također, kalupi su vro različiti stoga je važno prije naručivanja cipela online uzeti točne mjere stopala, kako biste bili sigurni da će vam novi par cipela biti idealan. 

Mjerenje se radi tako da prazan papir stavite na pod, a potom na njega bosu nogu. Ukoliko ćete cipele nositi s čarapama, onda ih obujte tijekom mjerenja. Zatim, pažljivo položite olovku na papir i označite vrh nožnih prstiju i pete. Potom uzmite ravnalo i povucite ravnu liniju te ju izmjerite. Dobivena dužina je dužina vašeg stopala. Ukoliko je dužina između dva broja, uvijek zaokružite na veći broj.

Koristite filtere pri kupnji online

Kada kupujete cipele online važno je i vrlo korisno koristiti filtere. Naime, svaki bolji web shop na svojoj stranici nudi filtere koji vam uvelike mogu pomoći u traženju idealnih cipela. Filteri najčešće uključuju:

  • Odabir broja 
  • Odabir željene boje 
  • Odabir željenog tipa obuće
  • Pretragu s obzirom na namjenu, materijal ili određeni brend

Ukoliko vam nešto nije jasno, bilo da se radi o načinu naručivanja, modelima cipela, načinu dostave ili načinu plaćanja, uvijek možete bez srama postaviti pitanje korisničkoj podršci koja će odgovoriti na sva vaš pitanja. 

Kupujte cipele namjenski

Prilikom kupovine cipela online, kupujte namjenski. Dakle, prije kupovine razmislite o tome kakve vam cipele trebaju- jesu li to udobne japanke, elegantne sandale, balerinke ili prozračne tenisice.

Espadrile
Espadrile su vrlo popularna ženska obuća

Ukoliko prije same kupovine cipela online ne odlučite o namjeni za koju vam trebaju, vrlo lako ćete se izgubiti u velikoj ponudi obuće. 

Također, nemojte propustiti sljedeći članak: Sweatshirts kao vrlo popularan komad odjeće

Uštedite uz newslettere web trgovina s cipelama

Kako vam se ne bi dogodilo da opazite prekrasan model cipela koji je rasprodan, a vi ga jako želite, odlično rješenje za vas je pretplata na newsletter. Newsletter su obavijesti koje web shopovi šalju pretplaćenim korisnicima, a tiču se dolska novih kolekcija i modela, promocija, stanja zaliha i slično.

Video: 10 cipela koje bi trebala posjedovati svaka žena

Newsletter je vrlo važan i koristan jer vrlo često može sadržavati kodove za popust koji vam omogućavaju dodatnu uštedu novca. Primjrice promocije tri proizvoda po cijeni dva, besplatne dostave, 10 % popusta na prvu kupnju ili 50 % popusta na cipele iz prethodne sezone i slično. Sve u svemu, kupnja cipela online se danas sve popularnija, a to nije bez razloga.

Članci u istoj kategoriji: