Sweatshirts kao vrlo popularan komad odjeće

U posljednjih nekoliko godina moda i pogled na modu uvelike se promijenio pa su tako sweatshirts majice odjednom postale vrlo popularne. Naime, to su u prošlosti bile vrlo popularan odjevni predmet svih onih koji su se voljeli odijevati moderno, ali opušteno i neobavezno. No, danas su sweatshirts majice postale dijelom ponude i visoke mode pa ih danas možemo nerijetko vidjeti i na modnim pistama tijekom tjedana mode koji se održavaju u svijetu. 

Danas se tako kombiniraju s najrazličitijim odjevnim komadima te više nisu sinonim za uličnu i opuštenu modu, već su izraz kreativnosti i sportske elegancije.

Sinonim za udobnost odjeće

Jedan od najvećih razloga zbog čega su sweatshirts majice postale tako popularne je svakako njihova udobnost. Najčešće su napravljene od ugodnih i udobnih materijala, a zbog svoje nešto veće veličine odličan su izbor za sve one koji ne žele da ih odjeća sputava već da u njoj mogu provesti veći vremenski period. Osim njihove udobnosti i njihova praktičnost je nešto što ih karakterizira jer nerijetko dolaze i s dodacima poput:

  • Kapuljače
  • Prednjeg džepa

Neizostavni komadi sweatshirts majica

Posebno popularni modeli sweatshirts majica postali su oni koji na svojoj prednjoj ili stražnjoj strani imaju različite printeve. Nekada su se printevi na njima odnosili na razne motive i natpise, a danas su se proširili na popularne serije i filmove zbog čega su postali još popularniji, atraktivniji i nosiviji.

Sweatshirts za žene
Sweatshirts sa kapuljačom i prednjim džepom

Zato ne čudi da danas na ulicama možemo naći velik broj onih koji nose sweatshirts majice s motivima likova iz popularnih serija kojima je zaluđen cijeli svijet. 

Osim filmova i serija, na njimase mogu pronaći i omiljeni likovi iz crtanih filmova, ali i različiti apstraktni prikazi koji mogu izgledati vrlo atraktivno.

Dajte mašti na volju pri odabiru modne kombinacije

Kao što je ranije spomenuto, sweatshirts majice nekada su se kombinirale isključivo sa sportskim odjevnim predmetima poput trenirki, no u novije vrijeme počele su se kombinirati i s vrlo neočekivanim odjevnim predmetima poput suknji.

Naime, porastom popularnosti tzv. high street mode i modnog izraza koji je vrlo urban i dinamičan, došlo je do spajanja naizgled nespojivih komada, a sve u cilju pokazivanja vlastite kreativnosti, originalnosti, a nadasve zbog postizanja tako željene udobnosti. Upravo se zbog toga ne trebate bojati kombiniranja i već sutra se odvažite kombinirati omiljeni sweatshirt sa suknjom i tenisicama.

Članci u istoj kategoriji: