Natpisi na majicama u online trgovini

Majice su najpraktičniji komad odjeće i zato ih i muškarci i žene vole nositi! Udobne su, brzo i lako se održavaju te ih ima u izuzetno velikom broju boja i dizajna. Natpisi na majicama su također sve popularniji na tržištu, s obzirom na to da se radi o vrlo jeftinom proizvodu koji nam može odlično poslužiti u raznim situacijama!

Kako funkcionira tiskanje natpisa?

Prvo morate naći trgovinu ili obrt koji će vam napraviti tisak. Najbolje je raditi s nekim tko ima online stranicu, s obzirom na to da ih je tada daleko lakše kontaktirati. Često možete naći već gotov asortiman i pogledati raznorazne majice s natpisima te odlučiti koja je dobra za vas – šaljiva, edukativna, praktična…

Natpisi na majicama – Ride to live

Ako želite napisati svoj tekst ili sliku na majicu, tada morate stvoriti svoj dizajn. Naprednije trgovine su već pripremile online program koji možete koristiti vrlo jednostavno i brzo. Dodavanje teksta, fotografije i ikona na prednju i stražnju stranu majice te prilagođavanje boja po potrebi najbolje su prednosti personalizacije.

Morate pripaziti kako ne biste napravili neki tisak kod kojeg vidljivost neće biti dobra – slične boje, loš kontrast, premala slova, prerazvučena slika. 

Kako izabrati savršeni tisak?

Prvo morate imati vrlo specifičnu ideju o tome za koju priliku radite tisak:

  • Koja boja majice je prigodna i u kojoj količini? 
  • Koji je karakter prigode – šaljivo, ozbiljno, edukativno, poslovno? 

Budući da su natpisi na majicama najčešće šaljivi, pazite da dizajn ne bude previše djetinjast za poslovnu priliku ili preozbiljan ako je za neki party event. Svakako pazite i na količinu majica te brojeve. Trebaju li vam samo unisex modeli ili ipak morate poznavati ženske i muške mjere?

Odabir tiska majice

Sada krećemo na biranje tiska. Trebate li i prednju i stražnju stranu? Je li kontrast boja dobar? Vidi li se tekst iz daljine? Postoji li barem mali dodatak boje koji će privući pažnju drugih? Proučite i teoriju o bojama koja govori kako svaka boja izaziva određenu emociju – tako ćete moći postići baš onaj učinak koji želite.

Nemojte zaboraviti pogledati uvjete trgovine kod koje naručujete:

  • Postoji li popust na količinu? 
  • Mogu li proizvodi biti dostavljeni? 
  • Kakvu garanciju nude po pitanju povrata i možete li ih kontaktirati za dodatne informacije? 

Vjerodostojnost i povjerenje su izuzetno bitni.

Web kupnja i izrada majice

U web trgovini majice.com.hr možete jednostavno naručiti razne majice s printom, po odličnim cijenama. Ako u ponudi ne pronalazite majicu koju želite kupiti, postoji i mogućnost izrade vlastitih majica. Natpisi na majicama i slike koje god želite, jednostavno se mogu odabrati prilikom kreiranja, a web stranica nudi i pregled kreiranog dizajna prije narudžbe.

Članci u istoj kategoriji: