Natpisi na majicama u online trgovini

Majice su najpraktičniji komad odjeće i zato ih i muškarci i žene vole nositi! Udobne su, brzo i lako se održavaju te ih ima u izuzetno velikom broju boja i dizajna. Natpisi na majicama su također sve popularniji na tržištu, s obzirom na to da se radi o vrlo jeftinom proizvodu koji nam može odlično poslužiti u raznim situacijama!

Kako funkcionira tiskanje natpisa?

Prvo morate naći trgovinu ili obrt koji će vam napraviti tisak. Najbolje je raditi s nekim tko ima online stranicu, s obzirom na to da ih je tada daleko lakše kontaktirati. Često možete naći već gotov asortiman i pogledati raznorazne majice s natpisima te odlučiti koja je dobra za vas – šaljiva, edukativna, praktična…

Natpisi na majicama Ride to live

Ako želite napisati svoj tekst ili sliku na majicu, tada morate stvoriti svoj dizajn. Naprednije trgovine su već pripremile online program koji možete koristiti vrlo jednostavno i brzo. Dodavanje teksta, fotografije i ikona na prednju i stražnju stranu majice te prilagođavanje boja po potrebi najbolje su prednosti personalizacije.

Morate pripaziti kako ne biste napravili neki tisak kod kojeg vidljivost neće biti dobra – slične boje, loš kontrast, premala slova, prerazvučena slika. 

Kako izabrati savršeni tisak?

Prvo morate imati vrlo specifičnu ideju o tome za koju priliku radite tisak:

  • Koja boja majice je prigodna i u kojoj količini? 
  • Koji je karakter prigode – šaljivo, ozbiljno, edukativno, poslovno? 

Budući da su natpisi na majicama najčešće šaljivi, pazite da dizajn ne bude previše djetinjast za poslovnu priliku ili preozbiljan ako je za neki party event. Svakako pazite i na količinu majica te brojeve. Trebaju li vam samo unisex modeli ili ipak morate poznavati ženske i muške mjere?

Odabir tiska majice

Sada krećemo na biranje tiska. Trebate li i prednju i stražnju stranu? Je li kontrast boja dobar? Vidi li se tekst iz daljine? Postoji li barem mali dodatak boje koji će privući pažnju drugih? Proučite i teoriju o bojama koja govori kako svaka boja izaziva određenu emociju – tako ćete moći postići baš onaj učinak koji želite.

Nemojte zaboraviti pogledati uvjete trgovine kod koje naručujete:

  • Postoji li popust na količinu? 
  • Mogu li proizvodi biti dostavljeni? 
  • Kakvu garanciju nude po pitanju povrata i možete li ih kontaktirati za dodatne informacije? 

Vjerodostojnost i povjerenje su izuzetno bitni.

Web kupnja i izrada majice

U web trgovini majice.com.hr možete jednostavno naručiti razne majice s printom, po odličnim cijenama. Ako u ponudi ne pronalazite majicu koju želite kupiti, postoji i mogućnost izrade vlastitih majica. Natpisi na majicama i slike koje god želite, jednostavno se mogu odabrati prilikom kreiranja, a web stranica nudi i pregled kreiranog dizajna prije narudžbe.

Članci u istoj kategoriji: