Serum za rast trepavica koji ih čini otpornijima

Oči su ogledalo naše duše – ovo je nešto što ste zasigurno puno puta čuli. Zaista je istina da je to tako, s obzirom na to da su naše oči jako bitan aspekt komuniciranja i da su ono na što ljudi uglavnom obraćaju pažnju kad pričaju s nama. Izgled naših očiju može biti jako promijenjen ovisno o tome kakve su naše trepavice, a serum za rast trepavica će ih učiniti nevjerojatnim.

Jesu li trepavice bitne?

Isto kao i obrve, trepavice rade jako veliku razliku na čovjeku. Dokaz je taj da biste odmah primijetili ako nekome nedostaju trepavice, zar ne? Zato danas jako često posežemo za raznim alatima i pomagalima koji će učiniti naše trepavice ljepšima, dužima, većima, uvinutijima, ali i tamnijima.

Serum za rast trepavica

Ne smijemo zaboraviti i na to da ih je dobro nahraniti i paziti na njih u zdravstvenom smislu – nije samo estetika bitna!

Prirodno ili kozmetičko rješenje?

Razni kozmetički zahvati u bilo kojem salonu mogu vam pomoći da dostignete taj učinak. Danas je ugradnja trepavica relativno česta i nije ni skupa, no to nije rješenje kojem trebamo naginjati. Zdravlje je na prvom mjestu i zbog toga ne bismo svoje oči trebali izlagati kemikalijama!

Bez zahvata, prirodno i s puno strpljenja također možete dobiti zdrave trepavice koje će izgledati prekrasno, a pritom ćete biti i jako ponosni na njih! Kako da to učinite? Osim što možete piti vitamin B, možete napraviti i svoj serum za rast trepavica.

Kako da napravite svoj serum za rast trepavica?

Ricinusovo ulje je jedna od najboljih baza za svaki serum za rast trepavica. O prirodno stimulira i rast obrva i rast trepavica te će ojačati folikulu kako te iste trepavice ne bi ispale kad narastu. U ljekarni danas možete kupiti minimalno obrađeno ulje po vrlo pristupačnoj cijeni. Druga ideja za bazu seruma je da vazelin, ali morate biti vrlo oprezni jer on nije potpuno prirodan po sastavu. Ako imate imalo osjetljive oči, mogli biste osjetiti problem!

U serum možete dodati eterična ulja tamjana ili lavande, no budite vrlo oprezni s količinom. Bitno je da i ta eterična ulja budu čista i dobre kvalitete. Serum nemojte nanositi rukama, već pokušajte koristiti štapiće za uši ili nešto sterilnije. Odličan je Lux Factor serum, koji jednostavno možete naručiti na njihovoj web stranici. Redovnim nanošenjem vidjeti ćete okom vidljive rezultate i vaše trepavice će postati dulje i zdravije.

Makeup Revolution kozmetika

Makeup Revolution palete sjenila najpoznatiji su kozmetički proizvod i jedan od glavnih proizvoda po kojem korisnice diljem svijeta prepoznaju ovaj brand. Više o tom brandu si možete pročitati u članku Makeup Revolution je sve što je ženi potrebno.

Članci u istoj kategoriji: