Makeup Revolution je sve što je ženi potrebno

Makeup Revolution je jedan od najpoznatijih makeup brandova na tržištu koji u svom asortimanu nudi sve ono što je potrebno svakoj ženi za svakodnevni ili pak večernji makeup look. 

On je karakterističan po svojim kvalitetnim i pristupačnim proizvodima koji omogućuju besprijekoran izgled. Ova kozmetička tvrtka osnovana je 2004. godine u Londonu, a vrlo brzo je postala broj jedan u makeup industriji i izbor brojnih žena diljem svijeta. Osim kvalitetom svojih proizvoda, Makeup Revolution osvaja i dizajnom svojih pakiranja.

Paletama sjenila do prepoznatljivosti

Makeup Revolution palete sjenila najpoznatiji su kozmetički proizvod i jedan od glavnih proizvoda po kojem korisnice diljem svijeta prepoznaju ovaj brand. Njihove palete sjenila unijele su revoluciju u svijet makeupa, posebno svijet sjenila za oči. Dolaze u lijepim i jednostavnim pakiranjima, a u sebi sadrže razne kombinacije boja pa tako dolaze u idućim spektrima boja:

  • neutralne boje
  • hladne boje
  • oštre i vibrantne boje (za malo smjelije korisnike koji vole eksperimentirati s bojama)

Osim paleta sjenila, Makeup Revolution u svom asortimanu ima i palete kvalitetnih highlightera u bojama breskve, bijelim i zlatnim tonovima koji će pristajati svakom tipu tena i svakom makeup looku. Upravo stoga, ove palete sjenila i highlightera predstavljaju jedinstven kozmetički brand na tržištu u čiji se makeup zaljubljuju svi korisnici i u čijem asortimanu svi mogu pronaći nešto za sebe, svoju boju tena i prigode. 

Šminka za svaki džep

Makeup Revolution kozmetički proizvodi pripadaju nižem ili srednjem cjenovnom rangu zbog čega su dostupni većini korisnica, a sve se slažu u jednom – kvaliteta koju dobivate za taj novac je višestruka pa čak i usporediva s kvalitetom nekih high end proizvoda.

Makeup Revolution šminka
Šminka Makeup Revolution

Tome je tako zbog toga što ovaj brand ne troši velike iznose na marketing, već svoje reklamne kampanje obavlja većinom uz pomoć poznatih britanskih infuencerica

Popularan kozmetički proizvod

Kao što je već rečeno, Makeup Revolution kozmetika najpoznatija je po svojim paletama sjenila. Na prvom mjestu po popularnosti među korisnicima je svakako Revolution Flawless paleta sjenila koja sadrži 32 sjenila toplih nijansi koja dolaze u sjajnim, shimmer, i mat verzijama.

Video: Makeup Revolution – Flawless 3 Palette

Ova paleta odličan je izbor za svaku ženu jer sadrži sve boje potrebne za svakodnevne, ali i večernje izglede te je ulaganje u nju iznimno isplativo. Uz ovaj kozmetički proizvoid Makeup Revolution na jednom mjestu imate sve što vam je potrebno za jednostavan, svakodnevni makeup look, ali i za transformaciju istog u neki smjeliji, večernji look.

Članci u istoj kategoriji: