Krovne kutije za putovanja bez odricanja

Koliko puta vam se je dogodilo da tijekom odlaska na putovanje u automobilu nema dovoljno mjesta za sve stvari koje ste namjeravali ponijeti? To je veoma čest slučaj kod mnogih obitelji koje voze manje, gradske automobile. Rješenje vašeg problema su krovne kutije, koje su danas veoma popularne zahvaljujući unaprjeđenju svojeg izgleda. Kada su se pojavile na tržištu bile su tabu tema zbog veoma ružnog izgleda, no danas su krovne kutije veoma popularne i estetski ne narušavaju izgled automobila. Sve o tome čemu služe, kako ih odabrati i postaviti, te gdje ih možete kupiti po povoljnim cijenama saznajte u nastavku.

Krovne kutije su dodatno mjesto za prtljagu

Ljudi danas za svakodnevnu vožnju biraju manje automobile koji nemaju veliku potrošnju i koje je lakše parkirati. Problem se javlja kod odlaska na putovanje, kada je u automobilu veliki broj putnika i puno prtljage. Rješenje za problem su krovne kutije, koje se postavljaju na krov automobila i služe kao dodatno mjesto za prtljagu. Pripazite kod postavljanja stvari u njih da su dobro pričvršćenje, te da nema stvari koje su lako lomljive. U tom slučaju morate ih dodatno fiksirati, kako ne bi „letjele“ po kutiji. Imajte na umu i da kutije podižu visinu vašeg automobila, te pazite prilikom ulaska u garaže ili neke natkrivene prostore.

Kako se krovna kutija postavlja?

Kako bi se krovna kutija mogla postaviti na automobil, morate imati krovne nosače. Uz krovne nosače imate upute kako se namještaju na krov automobila, te ih prema tim uputama postavite. Krovne kutije se u pravilu postavljaju veoma jednostavno, a uz njih dolaze i same upute o njihovom postavljanju. Nakon postavljanja provjerite da li je sve dobro fiksirano, kako ne biste došli u neugodnu situaciju tijekom vožnje po autocesti i pada kutije s automobila zbog velike brzine. U uputama piše i maksimalna kilaža koja smije biti u kutiji, čega se također morate pridržavati.

Krovne kutije online

Zbog sve ljepšeg izgleda i potrebe, potražnja za krovnim kutijama je u porastu iz godine u godinu. Upravo zbog toga su ih i razne internet trgovine uvrstile u svoju ponudu. Jeftine krovne kutije možete kupiti u Silux web trgovini, gdje osim njih možete pronaći i razne druge dijelove za automobil. Ako nemate ni krovne nosače, tada obje stvari možete kupiti u kompletu sa svega nekoliko klikova mišem i bit će dostavljene na vašu kućnu adresu.

Automobilski nosači za skije

Nosači za skije za sve ljubitelje zimskih sportova

Ukoliko ste ljubitelj zimskih sportova poput skijanja ili pak tek razmišljate o tome da to postanete, sigurno znate da je za siguran i lak prijenos skija potrebno posjedovati nosače za skije. Naime, oni su obvezan dio automobilske opreme koji vam omogućava prijevoz skija s jednog mjesta na drugo pritom ne zauzimajući prostor u automobilu i osiguravajući siguran prijenos.


Članci u istoj kategoriji: