Cannondale kao sinonim za kvalitetu bicikla

Bicikl je danas postao omiljeno prijevozno sredstvo onih koji ga vole koristiti zbog ekoloških razloga, ali i onih koji ga vole koristiti zbog zdravstvenih razloga. Već je odavno poznato da je vožnja biciklom odlična za zdravlje i danas je sve više onih koji su svoje automobile i slično zamijenili s ovim prijevoznim sredstvom na dva kotača. 

Danas se na tržištu mogu pronaći bicikli različitih proizvođača, ali istinski zaljubljenici u biciklizam će vjerojatno imati neke svoje favorite. Cannondale kao tvrtka je itekako poznata svima onima koji vole vožnju na dva kotača, a sve zbog iznimne kvalitete njihovih modela.

Cannondale bicikli u Sloveniji

Ako ste se odlučili da kupite bicikl tvrtke Cannondale Slovenija je odlično mjesto. Naime, diljem Slovenije se mogu pronaći brojne trgovine s biciklima u kojima se mogu pronaći modeli ovog proizvođača. Njihovi bicikli namijenjeni su za razne terene, od onih cestovnih pa sve do onih brdskih.

Cestno kolo Cannondale SuperSix EVO Ultegra Di2 2022
Cestno kolo Cannondale SuperSix EVO Ultegra Di2 2022

Tražite li i nešto novije proizvodnje, Cannondale električni bicikli će vas oduševiti. Oni nude sve karakteristike klasičnih modela, ali su još dodatno unaprijeđeni i nude mogućnost vožnje pomoću električnog motora.

Kupnja bicikla online

Upišite li u svoju omiljenu internetsku tražilicu Cannondale Slovenija, moći ćete odabrati više web trgovina koje nude njihove modele u svom asortimanu. Kupnja na ovaj način je zanimljiva po tome što možete jednostavnije pregledati više različitih modela, vidjeti točno od kojih kompomenti je sastavljen koji model.

E-cestno kolo Cannondale SuperSix Evo Neo

No, jedna od mana kupnje bicikla putem web trgovine je u tome što ga nećete moći isprobati prije kupnje. A upravo je to mnogima vrlo bitna stavka jer tako ćete najbolje vidjeti kako vam odgovara određeni model. 

Kvalitetne komponente Cannondale modela

Kada ste se odlučili kupiti Cannondale bicikl u Sloveniji ili negdje drugdje, možete biti sigurni da ćete dobiti vrlo kvalitetan model. Naime, bez obzira gdje ga kupili, svaki njihov model će uvijek biti sastavljen od najkvalitetnijih kompomenti. Tako se svaki bicikl sastoji od komponenti kao što su:

  • Pedale
  • Kotači
  • Mjenjač
  • Kočnice
  • Okvir itd.

Svaka od tih komponenti bit će iznimno kvalitetna i bit će od neke poznate tvrtke u svijetu biciklizma, kao što je primjerice Shimano. Upravo zbog takvih kvalitetnih dijelova, možete očekivati da će vam jednom kupljeni model Cannondale bicikla trajati vrlo dugo, naravno, ako ćete ga redoviti održavati.

Početna cijena za mnoge će biti veliko ulaganje, ali kvaliteta i dugotrajnost će na kraju ipak opravdati tu cijenu.

Članci u istoj kategoriji: